Vice Versa Waterspecial

// Vice Versa Waterspecial // Van waterpomp tot water-app (juni 2013) //

De vraag naar water neemt toe. Tegelijkertijd vergroten bevolkingsgroei, welvaartsstijging,

klimaatverandering en voedsel(on)zekerheid de complexiteit van belangrijke watervraagstukken. Nederland positioneert zich als waterland graag voorop in de zoektocht naar antwoorden op deze dilemma’s. Maar water en ontwikkeling; kunnen we dat nog wel?
Lees hier het artikel

Dit artikel werd gepubliceerd in een speciale water editie van het ontwikkelingsvakblad Vice Versa. Als initiatiefnemer van deze special was ik betrokken bij het concept, de financiering, de coördinatie  en de redactie van de publicatie. Meer over de waterspecial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *